Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 30 december 2010

Gott Slut på 2010 & Lyckligt Nytt 2011!

Jag önskar mina kära läsare ett
Lyckligt Nytt År 2011!

Kärleken är det viktigaste i livet
så försök komma ihåg att älska dig själv,
att älska dina nära och kära
och att älska allt levande.

Tack för att ni finns!


Miscellaneous New Year Comments

måndag 27 december 2010

Inför nyår 2011

Nytt år, nya tag? Har du storslagna drömmar inför det nya året eller är du mera av en realist med fötterna på jorden? Hur brukar du ta emot det nya året? Jag är alltid nyfiken på hur det nya året ser ut ur astrologiskt perspektiv så här följer en sammanfattning.

Så här ser årshoroskopet ut för 2011

"På motsvarande sätt som årstidernas cykler skiftar har varje människa sina personliga cykler. Vissa perioder är mer intensiva än andra. Vi kommer alla fram till milstolpar som påverkar vår vardag och förändrar förutsättningarna. Astrologiska framtidsprognoser kräver i regel exakta uppgifter om födelseklockslag, födelseort och datum. Men vissa generella mönster kan en erfaren astrolog tyda genom att studera stjärntecknen.År 2011 blir ett extra händelserikt år för alla som är födda i Väduren eller något av de andra eldtecknen, det vill säga Lejonet eller Skytten. Det är planeten Jupiters vandring på himlavalvet som pekar på att den som är född i, eller har sin Ascendent i något av eldtecknen, får ett intressant och mycket intensivt år, då mycket ställs på sin spets. Förändringens vindar blåser…


För dig som är född i ett jordtecken, Oxen, Jungfrun eller Stenbockens tecken, kommer tålamodet att sättas på prov. Det gäller även dig som har månen i ett jordtecken. Träna dig i tillit. Kanske vissa svåra beslut måste fattas under år 2011 som du inte har någon kontroll över. Vandra framåt med tillförsikt, våga släppa taget. Den som är född i Oxens tecken har lite extra tur.


Lufttecknen Tvillingarna, Vågen och Vattumannen får influenser av planeten Mars i början av året. Det tyder på att januari månad blir extra intensiv. Det är många bollar i luften. Försök att undvika stress. Träna på planering och prioritera efter hjärtat. Vattentecknen Kräftan, Skorpionen och Fiskarna seglar i medvind år 2011. Det gäller särskilt under den tidiga vårvintern. Nya drömmar föds och du har möjlighet att påverka dina framtidsvisioner. Även den som har Månen eller Ascendenten i något av vattentecknen kommer att märka av vårvinterns förnyande energi."När det gäller förväntningar och drömmar så gäller samma universella principer och kosmiska lagar här som med allt annat dvs. att det du fokuserar dina tankar på det blir verklighet. Det är manifesteringslagen. Så var vaksam på vad du tänker och önskar.
Om du vill uppnå förändring så måste förändringen alltid börja inom dig själv.
 
Kommentera gärna hur du ställer dig inför det nya året och med vilka förväntningar du tar emot det.
 


Witchy Comments & Graphics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...