Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 5 maj 2012

Fullmåne i Skorpionen 6.5.2012

Vi befinner oss nu i Ljusets högtid - Wesak eller Buddhas högtid som denna fullmåne också kallas. Energierna fortsätter att vara genomgående starka. Högtiden är inte enbart buddhistisk utan rör alla människor av god vilja, visdom, utveckling och kärlek. 

Den hungriga Skorpionmånen befinner sig i opposition till solen i Oxen. Vi utmanas att bli tydligare i våra värderingar och nu är det tid att släppa taget om människor, föremål och situationer som inte längre tillfredsställer våra emotionella behov. Detta kan visa sig på olika sätt: ostabila finanser, vacklande relationer, kraftfulla känslor och provokationer pga. emotionella behov som inte blivit tillgodosedda. Negativt beteende och oönskade mönster rensas nu ut.

Förutom att meditera vid fullmånen är det bra att röra sig ute i naturen. Oxen är ett jordtecken så nu är den kontakten extra viktig. Besök en trädgård, en skog eller ett berg. Gå till en sjö, en strand, en flod eller en bäck. Lukta och smaka på luften. Öppna dina sinnen och ditt hjärta. Njut!


Bild: Wikipedia - Heilbronn Rathaus Astronomische Uhr


Fullmånemeditationer sker i olika grupper världen runt och alla är välkomna att delta på sitt håll och att samtidigt ge healing till Moder Jord. Idag den 6 maj 2012 mediteras bland annat kl. 21:00-21.30 finsk tid eller 20:00 - 20:30 svensk tid.

Man kan sända healing till Jorden varje fullmåne. Det är viktigt att veta att Moder Jord nu behöver av den lågfrekventa, jordande, kvinnliga energin från Jordens inre kärna för att hela sig själv. Alltså inte vitt ljus som är den kraftfulla maskulina energin. Dessa healingsessioner har en enormt stor inverkan på helandet av Moder Jord, bortom vad vi kan föreställa oss!  När vi deltar i healingsessionerna får vi även själv de energier vi kanaliserar, vilket stimulerar vår andliga transformation på ett mycket kraftfullt sätt. 2 kommentarer:

FinaTina sa...

Hej!
Vad intressant du skriver. Glad att jag hamnade här av en slump :-) Eller kanske inte av en slump. Tror jag ska sätta mig i meditera. Kommer titta in här fler gånger!
Skickar en kram och hoppas det är ok!?

Pia - My Green Blog sa...

Hej FinaTina!
Absolut att det är ok och tack också för att du tog dig tid att skriva ett meddelande. Det gör mig happy :D
Så är det tror jag också, att inget är en slump utan en del av en större plan.
Varmt välkommen igen!
Hjärtekram från Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...