Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 11 maj 2012

Ekologisk duschgelé favorit - BeSave!


I den franska hud- och hårvårdsserien BeSave!, som snabbt har fått gott rykte om sig här i Finland, finns också denna underbara duschgelé. Den doftar citronverbena och känns uppiggande och fräsch.
Gelén innehåller bl.a. blomstervatten av pepparmynta och av verbena, bladextrakt av havtorn och extrakt av olivblad. Ingrediensernas speciella egenskaper bidrar till att huden blir mjuk och slät och doften är allmänt uppfriskande.


Denna serie kombinerar: certifierad naturkosmetika, väl fungerande förpackningar, snyggt utseende, hög kvalitet och lågt pris. Varje produkt har behaglig doft och egen glad färg. Tidigare inlägg om hårschampot för torrt och slitet hår.


Uppiggande duschgelé Verbena 500 ml


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...