Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 28 maj 2012

Besökte trädgårdsmässan i Billnäs

Billnäs Bruks sommarevenemangsserie startade även i år med Trädgårdsmässan den 26 - 27 maj 2012. Vädret på lördagen var som gjort för en utfärd och glad i hågen styrde jag kosan mot Raseborg och Billnäs.




För mig var detta första besöket i Billnäs. Det var lätt att hitta fram, skyltningen synlig och tillräcklig. Mitt ärende till mässan gick egentligen i arbetets tecken. Jag ville bekanta mig med evenemanget för att avgöra om det är något för mitt blivande företag att delta i nästa vår. Så ville jag även träffa några utställare som också är importörer. Dessutom har jag gröna fingrar och är också passionerat intresserad av inredning, hus och hem så jag stortrivs på evenemang som detta. 





Den gamla bruksmiljön i Billnäs med anor från 1641 är väldigt speciell. Mässan är väl organiserad och jag kan absolut rekommendera ett besök.
Det enda jag köpte var ekologiskt odlade örter - olika sorters basilika, slät- och krusbladig persilja och citronmeliss. Här följer lite stämningsbilder som för tala för sig.










Foton i detta inlägg är tagna av bloggaren och får inte användas utan mitt tilllstånd.
Photos: please, do not copy or pin my photos without my permission.


Läs mera: http://www.billnassommar.fi/se




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...