Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 17 januari 2011

Att värna om en lugn stund

Just nu utmanar livet dig att värna om din egen frid, att avgränsa din tid och att modigt berätta hur din tidtabell ser ut, om din ork och dina egna behov. När du börjar bygga upp din egen frid är det viktigt att också lyssna till ditt inre i tystnad.
När du befinner dig med dig själv i tystnaden är allting sant. Allting ÄR och du befinner dig i fullständig trygghet. Den känslan kan du sedan bära med dig och stärka dig själv och din omgivning med i bråda stunder.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...