Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 12 januari 2011

Lagen om Gudomlig ordning

Allting sker i rätt tid och på rätt plats. Detta är en Kosmisk Lag.

Gräm dig inte över det som inte blev gjort eller som blev fel. Det var inte meningen att det skulle ske nu eller på det viset som du hade tänkt det. Om det var meningen, kommer det nya chanser. Universum påminner oss gång på gång, tills vi gör det vi ska, om det som är bäst för oss. Universum har stort tålamod och känner fullständig tillit till oss som skapande varelser. Vi behöver lära oss att återgälda den stora generositet och förtröstan som Universum hyser gentemot oss genom att göra detsamma tillbaka.

Det handlar om tillit till den Gudomliga vägledningen och att våga följa den.

(Se även Tillitslagen)Kosmiska lagar


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...