Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 11 januari 2011

Påverka - rädda bisamhällena!

I all tysthet dör miljarder av bin och humlor… vilket allvarligt hotar hela vår matproduktion. En halv miljon människor har redan skrivit på för att förbjuda pesticider. Målet är att få ihop en miljon namn. Snälla skriv på du också! Klicka på länken under bilden.

Save the bees

All strålning som vi omger oss med, mobiltelefoner och trådlösa nätverk kan också spela roll för den snabba och kraftiga decimeringen av bin. T.ex. så som valarna mystiskt har minskat stort i antal och som man kopplar till att ekoloden stör deras navigering. Det är allvarligt och man måste studera detta och agera!
2 kommentarer:

Nina (Flo) sa...

Jag ska också blogga det här, kanske i morgon. Viktig sak. Utan bin är vi faktiskt ingenting.

Pia - My Green Blog sa...

Tack för att du tittade in Nina! Det du skriver är så sant.

Jag glömde premiären i Master Chef. Jag har väntat på det så länge och så bara glömmer jag bort det?! Mysko!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...