Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 16 januari 2011

Casa Unique - unik återvinning

Casa Unique Oy samlar in gamla möbler och andra grejer som sedan återvinns genom att ge nytt liv åt dem. De restaureras och görs om till vackra, intressanta och unika möbler och andra inredningsdetaljer.Har du onödiga prylar som du vill bli av med? Casa Unique hjälper dig att bli av med dem gratis. Ring dem!

För vidare info besök hemsidan: www.casaunique.com
Kontaktperson: Anja Banks E-post
Telefon: + 358 (0)50 309 1879

2 kommentarer:

Jemayá sa...

Hej igen...försökte just hitta Little grandmather's facebook grupp. Hittade "tribe of many colors" men där finns inget skrivet, så månne det var fel? Roligt att du kommit igång med skrivandet igen, förresten :).

Pia - My Green Blog sa...

Tack Jemayá!
På Facebook skall du söka på Kiesha Crowther så hittar du rätt.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...