Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 10 januari 2011

Little Grandmother: om kroppen

“Nu när mer och mer energier kommer till vår planet måste våra kroppar göra sig av med gifter och sådant som vi matat oss själva med. Inte bara bokstavligen matat oss med  utan också sådant vi trott och tänkt om oss själva. Vi är så hårda mot oss själva. Vi måste göra oss av med allt lagrat gift för att sedan kunna ta in mer bra energi, av kärlek och ljus. Så det är mycket som sker just nu. Låt det komma upp till ytan och släpp taget. Det senaste året eller bara de senaste månaderna har det blivit starkare och starkare. När mer energi kommer in i kroppen, upplever vi huvudvärk vi inte haft förut och vi blir illamående helt plötsligt eller känner oss yra under dagen utan att veta varför. Det är för att energierna har tredubblats och vi försöker anpassa oss till det. Många av oss har symtom av sådant som kommer upp, men var inte rädd. Det är inte meningen att vi ska vara rädda för det här. Våra kroppar håller på att skifta och de gör sig av med gamla energier, gamla mönster, gamla trossystem som inte längre hör hemma här. Så att vi kan ta in nya, bra, kraftfulla energier. ” - Little Grandmother


2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Pia - vad är det här? Jag blir så nyfiken på mer. Allt det där händer mig just nu. Vi lever ju i vattumannens tidsålder och jag vet att det är mycket omvälvande omkring oss. Vem är Little Grandmother?

Pia - My Green Blog sa...

Maria,
vad glad jag blir! Att du blir nyfiken och känner att detta gäller dig. Jag önskar så att det är många, många fler som vaknar. Och så är det ju, det är det som håller på att hända.
Tack för att du frågar! Det finns mycket info ute på nätet om Little Grandmother numera. Jag skall berätta - inom kort kommer en presentation.
Varm kram!
Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...