Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 13 januari 2011

Valfrihetslagen

Människan har en fri vilja (Freedom of Choice) även när och om hon tror att hon inte har det. Detta är en Kosmisk Lag.

Det handlar om att medvetet fatta dagliga beslut utifrån ett medvetet ansvarstagande.
Vi har alltid valmöjlighet och därmed har vi ett ansvar för allt som sker i livet. Allt är ett resultat av de val vi har gjort. Vi kan inte skylla på andra. Vi är inte ett offer för andra människor eller omständigheter. Vi är endast offer för vår egen okunskap och det är bara vi själva som kan sluta med offermentaliteten och omvandla den till ett medvetet ansvarstagande för de egna besluten.

Genom att vara medveten om denna kosmiska lag kan man i sitt eget liv börja skapa den tillvaro man hellre vill ha.


 
Kosmiska lagar
 
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...