Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 22 januari 2011

Bumeranglagen

Allt du ger ut kommer tillbaka mångfaldigt - med ränta. Både det som du uppfattar som gott och det du uppfattar som ont. DETTA ÄR EN KOSMISK LAG.

Det handlar om att medvetet skapa och sända ut endast det som vi vill skall komma tillbaka med ränta. Alla våra tankar, ord och gärningar är skapelser med en egen energi. Neutral, positiv eller negativ - valet är vårt eget.
Med tankens kraft skapar vi det ena eller det andra.
Varje gång du säger något t.ex. ironiskt om någon, får du räkna med att andra gör detsamma om dig eller någon annan. Du ger ironin kraft och näring att fortsätta leva. Varje gång du baktalar, fördömer, klandrar, kritiserar, förolämpar eller attackerar någon på något sätt, oavsett om det är framför dem eller bakom deras ryggar, oavsett om det är mycket eller lite, fortsätter det att hända, dig eller någon annan. Genom att du själv håller på med det, ger du det näring att fortsätta finnas. Varje gång du sänder ut tankar av hat, skapar du hat. Samma sak händer när du talar gott om andra. Andra börjar tala gott om dig för du har en positivare attityd som sprider sig som ringar på vatten. Det du gör mot andra kommer alltid tillbaka, förr eller senare, i en form eller annan, i en eller annan grad, till dig själv dvs. till sin ursprungskälla. Som en bumerang kommer det tillbaka med större kraft än det hade när det skickades ut. Som en magnet dras det tillbaka till dig.

Detta betyder att vi har ansvar för våra tankar, ord och gärningar.'Life is like a boomerang. What you give out will return to you.'

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...