Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 21 januari 2011

Aktivt vatten gör dig friskare?                       Joniseringskaraff : Vivus Aqua - Levande vatten


Idag har vi möjlighet att förbättra och stärka vår hälsa genom att dricka vatten liknande det som de folk som lever längst på jorden dricker. Det kallas ”joniserat vatten” och har minusladdning (vanligt vatten har plusladdning) och just sådant vatten kan ge stor hälsovinst. I naturen kan minusladdat vatten finnas i berg som innehåller olika specifika mineraler och det är svårt att hitta eftersom det inte finns på så många sådana platser på jorden mera. Modern teknologi ger oss möjlighet att på ett enkelt sätt själv tillverka joniserat vatten och därmed har vi daglig tillgång till detta välgörande dricksvatten.

Med hjälp av joniseringsprodukter och dess filter av halvädelstenar får man ett vatten som är renat från klor, bakterier, tungmetaller och hårdhetshöjande salter. Ett vatten som karakteriseras av idealiska parametrar i fråga om redoxpotential och pH-värde, som har antioxidativa och immunstimulerande egenskaper, och tack vare nämnda egenskaper, förebygger utveckling av ohälsa.

Vid användning av ett joniserande halvädelstenfilter förändras vattnets redoxpotential från positiv till negativ (den inre miljön hos en frisk människa har -70), samtidigt som vattnets pH-värde övergår från surt till basiskt.
Denna metod för sanering av dricksvattnet har på några år samlat in ett rekordstort antal rekommendationer från olika medicinska institutioner och hälsovårdsministerier från hela världen. I själva verket är metoden mycket enkel. Man tappar dricksvatten i karaffen och låter stå under 20 minuter. Under tiden blir vattnet joniserat.


Jag har tänkt skaffa en joniseringskaraff. Är det någon av er som har någon erfarenhet av denna eller andra liknande produkter?


Vivus Aqua


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...