Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 20 januari 2011

En bit kristall runt halsen


My Green Blog - Pia

Moder Jord är på uppvaknande. Mycket händer nu. Det är dags för oss att förenas och för oss att återkopplas till Moder Jord. Little Grandmother råder alla att skaffa en bit kristall och bära den runt halsen.

En liten bit kristall på en enkel läderrem eller ett hänge gjort av något annat naturligt material. Kristallen behöver inte vara stor. Häng den runt halsen, placera kristaller på dina barn, på dina nära och kära.
Energin i Moder Jord kommer att återtas av kärleksfulla människor och Moder Jords kristaller,hennes hjärta och länken till vår egen energi förnyas. Detta är viktigare än vad som kan uttryckas här. Det kan vara svårt att förstå nu men gör detta och bär kristallen dag och natt. Det kommer att förklaras mer vid ett senare tillfälle. Det är dags för oss att göra det nu. Samla er och bär åter de kristaller som förenar oss med vår planets Moder energi.

Innan du placera den runt halsen, håll kristallen i händerna och be med hela ditt hjärta, med hela din godhet, hela ditt Jag Är, om en förening av oss, hela mänskligheten i kärlek till Moder Jords kristaller och hennes kärlek, hennes välmening och hennes medvetande!

Sprid denna info till dem du älskar. Låt varje medlem av vår stam Tribe of Many Colors höra detta och ansluta till varandra och Moder Jord med en liten bit kristall.
Dela med dig av denna info. Det kommer att hjälpa människobarnen att komma ihåg vem de är och de kommer att försvara sin Moder och sig själva genom kärlek. Vi är de som vi har väntat på och tiden är kommen för oss att förenas med Moder Gaia igen. Låt våra hjärtan slå som ett hjärta. Klar bergskristall är vad som behövs!

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag har ett kristallarmband, hoppas det funkar lika bra!! Kram

Jemayá sa...

Gav en kristall att bära runt halsen till mig själv till julklapp :). kram!

Pia - My Green Blog sa...

Tack för era kommentarer kära vänner!

Kristaller är alltid bra oavsett men i detta fall säger Little Grandmother att tanken är att det skall hjälpa stärka och sammankoppla hjärtenergin och att det därför är bra att bära den nära hjärtat. Maria, kanske du kan hänga armbandet i en kedja runt halsen?

Kram :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...