Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 8 januari 2011

Little Grandmother in Zürich

Kiesha talar om situationen i världen och hur vår framtid kommer att se ut. Situationen är verkligen oroväckande och vi behöver nu göra vårt yttersta för att få till stånd en förändring. Lyssna noga på Kiesha för hennes budskap är av gudomligt ursprung. Jag får gåshud och känner ända in i benmärgen att det hon säger är det enda som betyder något.
Öppna ditt hjärta.
Kiesha säger: Do not fear. The grandfathers say: Start living from your heart. The more loving you are, the more intelligent you become. It is our only chance. If we start being love, we get the answers of how to save our planet. This is not a story, this is real.Detta är så kloka ord och jag är övertygad om att detta är den enda rätta vägen att gå. Om man följer dessa enkla principer så är man på rätt väg. Det gäller att skifta fokus från hjärnan till hjärtat. I allt! Tänk om vi alla gör det? Vilken förändring vi får till stånd!

2 kommentarer:

Nina (Flo) sa...

Tack Pia för att du delade dessa med oss läsare. Väldigt tänkvärda. Kärlek rules. Så är det ju. Jag tror att jag är i process att byta yrke också för att jag vill göra gott för andra mänskor.

Pia - My Green Blog sa...

I know Nina! Det är många av oss som är inne i en process av olika slag men alla vet inte om att de är det eller varför de är det :)

Det kommer mera Keisha framöver i bloggen. Jag nöter in budskapet i mitt eget hjärta för tillfället. Jag lyssnar om och om igen för att helt ta det till mig och för att kunna föra det vidare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...