Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

Om mig

Foto: My Green Blog - Pia

Jag är en finlandssvensk kvinna 40+ eller 50- som längtar efter ett harmoniskt liv utan stress. Min högsta önskan är att få se människorna och hela vår Moder Jord må bättre. Vi kan alla bidra till ökat välbefinnande och förbättring på olika sätt. Jag har tänkt sammanställa information om det som ligger mitt hjärta närmast och blogga om det.

Jag är utbildad inom service- och resebranscherna och har jobbat med kundservice direkt eller indirekt i hela mitt liv. Sedan har jag också vidareutbildat mig till livscoach och kompletterat med några kortare kurser, bland annat Indisk Huvudmassage, esoterisk astrologi och Reconnective Healing.

På fritiden mediterar jag och läser böcker om bl.a. personlig utveckling. Jag älskar blommor och pysslar med dem både ute och inne. Jag gillar att laga och äta god mat och försöker samtidigt att göra den så hälsosam som möjligt. För mig intressanta samtalsämnen är andlighet och personlig utveckling, astrologi, hälsa, ekologi, trädgård, natur, resor, alternativa behandlingsformer, kultur, inredning och Feng Shui. 
Något jag finner ytterst njutbart är att gå barfota på en havsstrand. Det kan vara var som helst i världen. Upplevelsen är alltid olika beroende på var i världen det är men alltid enormt tillfredsställande för min kropp och min själ. 
Detta är min första blogg och min avsikt är att dela med mig av de erfarenheter jag fått i livet som kan bidra till ökad livskvalitet för människorna och Moder Jord. Jag skriver i första hand på svenska med vissa inlägg även på finska och engelska beroende på hur jag hinner. Om du vill kontakta mig är du varmt välkommen att göra det på adressen blog.mygreen@gmail.com. Skriv på det språk du föredrar.4 kommentarer:

milena sa...

Fin blogg. Många varma hälsningar Milena

Pia - My Green Blog sa...

Hej Milena!

Kul att du gillar bloggen.
Tack för besöket och varmt välkommen igen :)

Anonym sa...

Hej Pia!
Snubblade in på din blogg genom Sanna Ehdins sida. Jag blev så otroligt glad och lite full i skratt här. Jag heter också Pia men bor i Sverige och har finskt ursprung. Jag är utbildad Hälsocoach och massör med mycket samma tankar som dig(det som jag läst här på bloggen). Är intresserad av att se hälsa ur ett helhetsperspektiv mycket tack vare min pappa som är utbildad homeopat och osteopat. Kunde inte låta bli att skriva en liten kommentar. Jättefin blogg och fortsätter följa dig nu när jag hittat hit:)

Pia - My Green Blog sa...

Hej Pia :)

Vad roligt med nya bekantskaper, det gläder mig att du hittade hit och tack för att du lämnade en så värmande kommentar.
Just nu är timmen sen men jag skall titta in till dig i morgon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...