Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

Tarot

Tarotkorten är ett urgammalt intuitivt redskap men ändå tidlös visdom och vägledning. De är en kanal som hjälper mig vara i kontakt med mitt högre jag, min intuition och andevärldens guider och hjälpare. Korten kan verka som detsamma för min klient eller helt enkelt bara som ett verktyg, som en spegel av dig och ditt liv och var du befinner dig just nu.
Vi kan påverka vår egen utveckling genom våra egna val. Vi har givits fri vilja. Vi kan alltid göra nya val och skapa oss en ny framtid. Jag gör en tolkning av korten men du ansvarar för vad du vill göra. Du kan bli varse om dina möjligheter och utmaningar och utifrån detta fatta dina egna beslut. Du kan stärka din egen inre kraft.
Tarot kan man använda till så mycket och att rådfråga korten kan ge många värdefulla insikter och upplevelser. Utifrån detta kan t.ex. en läggning hjälpa dig att fatta ett så bra beslut för dig som möjligt. En läggning kan också ses som något spännande och kul och med lite humor och självdistans tillför du glädje och skratt i ditt liv.

TolkningarI NULÄGET GÖR JAG INGA TOLKNINGAR. JUST NU KÖR JAG IGÅNG MITT FÖRETAG MED WEBSHOP OCH ÅTERKOMMER MED TOLKNINGAR I ETT SENARE SKEDE.
Under min livsresa har jag utbildat mig i Stockholm till Internationellt 
Certifierad ICC Coach och i Reconnective Healing I + II med Eric Pearl. Redan tidigare kom jag i kontakt med Reiki I och Indisk huvudmassage samt därutöver har jag livslång erfarenhet av kundservice och möten med människor. 

Hur går en tolkning till?
Oftast handlar klienternas frågor och önskningar om framtiden, om vad som syns? Naturligtvis kan man ställa frågan så, men det är viktigt att förstå att svaret man får speglar situationen precis just nu. Vi har så mycket möjlighet att själv påverka våra liv och därför rekommenderar jag att be om råd: Hur kan jag påverka ... för att få ett gynnsamt resultat?  Vad är det som hindrar mig från att uppnå...? och så vidare. 

Tolkningen är också ett utmärkt sätt att hitta dina egna styrkor och utmaningar som av en eller annan anledning har befunnit sig i skymundan från dig själv och få råd om hur du kan hantera dem. En specifik fråga är inte nödvändig, du kanske bara vill veta vad korten /din intuition /ditt högre jag vill berätta för dig. Tolkningen fungerar alltid för ditt eget högsta bästa, med hänsyn till din person och din livssituation och med respekt för dessa. Jag gör alla tolkningar personligen och använder inte dataprogram eller dylikt när jag hanterar korten eller gör tolkningar.


Hur ställer man frågan?
Det gäller att formulera frågan tillräckligt tydligt. En specifik fråga som börjar vad, hur eller varför. Inte ja och nej frågor. Fråga istället hur situationen kan utvecklas eller vad du kan göra för att påverka situationen. Frågan bör alltid utgå från dig själv.
Exempel:
Hur kan jag bidra till att lösa situationen?
Hur ser min arbetssituation ut framöver?
Vad kan jag lära mig av denna händelse?
Vad är följderna om jag fattar detta beslut?
Vad har person X för betydelse i mitt liv?
Råd/uppmaning inför mötet kommande fredag kväll?

Åldersgräns
Mina klienter är vuxna, myndiga personer som ansvarar för sig själv och sina egna val.
Tystnadsplikt
Min tystnadsplikt är absolut och självklar, liksom din rätt till integritet. Jag värdesätter förtroendet mellan mig och min klient.

Kostnad och betalning
JUST NU KAN MAN INTE BESTÄLLA EN TOLKNING.
(Du betalar tryggt och säkert via PayPal. Se anvisning nedan.)

Beställning - inte möjlig nu.
Klicka på PayPal-betal knappen nedan. Det för dig direkt vidare till PayPal's betalningssida där du kan sköta betalningen tryggt och säkert. I PayPal formuläret, vid första underrubriken Special instructions, ber jag dig fylla i ditt födelsedatum, din fråga och eventuell annan information du tycker att jag behöver känna till. Om detta inte lyckas av någon anledning kan du alternativt skicka tilläggsuppgifterna till min e-post: 33tarot(at)gmail(punkt)com. Denna information är viktig. När jag har fått informationen och betalningen skickar jag en skriftlig bekräftelse till dig. (Har du bråttom kan du lägga en kommentar här på sidan, ifall jag glömt läsa e-posten.) Själva tolkningen får du normalt levererad till din e-post inom 2 dygn. Kolla Skräpposten om den inte finns i din Inkorg.

Om du vill ha ett förtydligande angående läggningen eller någon del av den, skicka då e-post till mig: 33tarot(at)gmail(punkt)com för att fråga om det. Ingen extra avgift tillkommer för detta, utan det ingår som en del av tolkningen.

Du betalar säkert och krypterat via


Klicka en gång på Buy Now-knappen nedan och vänta 
medan du flyttas vidare för att enkelt göra Din beställning och betalning.
Varmt Välkommen!2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag har försökt att klicka på buy now men det fungerar inte,det händer helt enkelt inget.

Pia - My Green Blog sa...

Hej Anonym!
Tack för att du lämnade ett meddelande.
Jag vet inte vad som hänt men beklagar att det inte fungerade. Jag har gjort om länken och testat i olika webbläsare så nu skall det fungera. Om inte, sänd då e-post till: 33tarot(at)gmail(dot)com.
Varmt välkommen åter!
hälsar
Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...