Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 2 mars 2011

Upplyftande musik

Njutbar musik i ovanligt arrangemang. Båda styckena hör till mina favoriter och tillsammans bildar de en genialisk kombination. Att blanda klassisk musik med salsa är intressant och visar på en ny era även inom musiken!Före du tittar på videon är det bäst att du stänger av musiken som spelar på bloggen - nere på sidan i högermarginal finns en iPod.5 kommentarer:

Joanna sa...

svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
kram

Pia sa...

Undebart Pia! Tack!

Pia - My Green Blog sa...

Tack Joanna för meddelandet och besöket! Jag tittar in till dig :)

Kul, Pia, att du gillade inslaget. Härliga rytmer!

Hjärtekram till er :)

Maria sa...

Hej Pia! Härligt musik.
Bor du i Tyresö? Jag bor i Haninge, då är vi ju superduper nära varandra ;)
Kram

Pia - My Green Blog sa...

Hej Maria!

Kul att du hittade hit till My Green Blog. Världen är liten trots att jag inte bor i Tyresö. Jag bor i södra Finland :)
Jag gillar verkligen din blogg men har tyvärr inte hunnit läsa så mycket som jag skulle vilja på sistone. Det går i vågor detdär. Jag tittar in igen.

Hjärtekram och välkommen igen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...