Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 19 mars 2011

Vattumannens tidsålder

Den här veckan passerar månen väldigt nära Jorden. I många skrivelser på Internet varnar man för att månens dragningskraft ska orsaka mer eller mindre kaos på Jorden. Om detta skriver Svenska Dagbladet den 17 mars 2011.


Enligt teoretiker har en rad naturkatastrofer, som jordbävningar, stormar och tsunamis, inträffat tidigare under korta perioder när månen passerat nära vår planet. Ola Karlsson, astronom vid universitetet i Uppsala säger att normalt har varken vulkaner eller jordbävningar något med månen att göra, men det är ändå inte helt taget ur luften. Om en jordbävning ligger precis på gränsen till att inträffa, då skulle det kunna vara faktorn som får det hela att tippa över, fortsätter SvD. - Tidvattnet styrs ju av månen framför allt. Det man skulle kunna se är i så fall en aningen kraftigare tidvatten. Men med de här skillnaderna mot det normala så är det inte mycket att komma med, säger Ola Karlsson.

Den nyligen upptäckta kometen Elenin (C/2010 X1) omtalas av någon orsak inte i massmedia och är nu i konjunktion med månen exakt 19 mars men den lär skall komma väldigt nära Jorden i oktober 2011.

I dessa förändringens tider är det viktigt att förstå att det är oroligt både i atmosfären och på Jorden. För mig känns det som en styrka att kunna vara uppdaterad kunskapsmässigt, för då kan man bättre förstå det som händer och kan förhålla sig sakligt och lugnt. Vi har trätt in i Vattumannens tidsålder, det inleddes i oktober 2010. Hela år 2011 kommer att medföra förändringar för många av oss och för planeten. Gammalt kommer att falla bort och nya cykler kommer att skapas.

Kommande vårdagjämning (inträffar natten mellan söndag och måndag 20 - 21 mars 2011) är en tid att samlas för att ta emot information, att göra prioriteringar och att hjälpa varandra att harmoniera med förändringarna. Om du har möjlighet att träffas i grupp, gör det. Om inte så kan vi förenas på energiplan. Ta dig tid att meditera, eftersom vi nu får ta del av en speciell typ av energi som kan hjälpa dig på otaliga sätt.
2 kommentarer:

Maria sa...

Tack för att du delar med dig! Jag håller med, det känns lättare om man vet vad det är som pågår. Jag blir rädd ibland, men har ändå stort hopp för vår gemensamma framtid. Det är ju helt klart något på gång i världen. Kram på dig

Pia - My Green Blog sa...

Ja Maria,

hoppet är viktigt i mångt och mycket. Vi skall hålla hoppet och humöret uppe. Helst på topp :)

Ha en bra vecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...