Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 30 mars 2011

Vindkraften ökar

Goda nyheter är att vindkraften kommer att öka globalt och det kommer också att påverka situationen i Finland på olika sätt. Vi lär ha speciellt kunnande inom den så kallade arktiska vindkraften som bl.a. handlar om att förhindra nedisning av vindkraftverken. Enligt teknologiska forskningcentralen VTT uppskattas det att Finlands export trefaldigas under detta decennium som en följd av den växande globala marknaden.
Just nu är Finland en liten användare av vindkraft men vårt mål lär vara att öka kapaciteten från 196 megawatt till 2 500 megawatt före år 2020.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...