Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 18 februari 2011

Borta bra men hemma bäst

I love Stockholm :)
Hälsningar därifrån. Jag konstaterade igen en gång att det är något speciellt med staden. Där finns mycket vackra byggnader, spännande arkitektur, nytt och gammalt i en salig röra. Underbart vacker textil- och och glasdesign. Härlig heminredning. Multikulturell, internationell atmosfär. Människorna är jätte vänliga och hjälpsamma. Där finns massor med härliga fik men faktiskt alldeles för mycket kanelbullar och alldeles för lite rågbröd för min smak. Rågbröd och finsk Sisu - det ni :)
I alla fall så är det så inspirerande att gå på upptäcktsfärd i staden. Att vinka åt Margaretha Krooks staty i hörnet av Dramaten. Att bara njuta av livet och gå dit näsan pekar och ta en fika när man känner att man blir trött i benen. Fast jag njöt av Caffe Latte. Mums! Suvenirer från denna resa blev fyra pocketböcker från Pocket Shop. Härligt!
4 kommentarer:

Jemayá sa...

Välkommen hem :). Du verkar ha dethär med tekniken på klart, så tänkte fråga - vet du varför det är helt omöjligt för mig att få in ett foto i "bloggföljare"? Har försökt med stort och litet, och det är jpg från datorn, men nej! Skulle vara trevligt med annat än grå ruta! Trevligt veckoslut! kram! ps. jag ska ha biokväll, ska se "Avatar" i lugn och ro här hemma :)

Pia - My Green Blog sa...

Tack Jemayá!
Jag hade också problem med mitt foto och var länge en grå ruta. Jag har ett foto i min Blogger-profil men tydligen är det för många pixels, för det funkar inte att använda som följar-foto. Jag vet inte exakt, jag har inte sett regler för detta. Hittade sen ett litet grönt hjärta som är en ikon egentligen och det funkade att använda och det tyckte jag passade bra. Hoppas att du hittar något alternativ till grå ruta ;)
Hoppas att biokvällen var bra!
Kram!

Anonym sa...

I agree. Stockholm är en mysig, vacker stad som erbjuder en stor mängd härliga upplevelser.Och god hjärtlig service fick jag överallt, allt från busy Arlanda, Flygbussen, hotellet, restaurangerna och på kontoret där jag jobbade tillfälligt. Helt underbart.Katri

Pia - My Green Blog sa...

Javisst!
Nu skall jag vistas några dagar i en annan stad. Få se hur den upplevelsen blir. Det ser jag likaväl fram emot :)
Sköt om dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...