Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 19 februari 2011

Överflödslagen

Allt du behöver finns i överflöd. Detta är en Kosmisk Lag. Universum tillhandahåller dig allt du behöver. Sträck ut din hand och ta för dig i tacksamhet, ödmjukhet och glädje. Ju mer du tar för dig desto mer finns det kvar till dig och andra. Det räcker och blir över till alla. Du tar inte från andra för att du ger till dig själv. Med ett öppet sinne får du det du behöver men med ett stängt sinne hindrar du det från att komma till dig.

Vi äger ingenting men Universum tillhandahåller oss ett konstant flöde av allt vi behöver. När vi inte längre behöver det, delar vi med oss av det till andra eller lämnar det bakom oss för att lämna plats åt nya flöden som vill komma in i våra liv.
Om vi ger upp allt motstånd mot livet och accepterar det som sker kan vi leva i ett gränslöst överflöd. Vi kan leva och njuta mer, lida och offra mindre. Om vi tillåter Universums gränslösa överflöd att fritt få flöda genom oss existerar inga begränsningar. Då kan vi vara friska och kreativa. Då kan vi vara rika inom alla områden. Då kan vi ge och ta i överflöd. Universum är ett levande bevis på generositet. När vi öppnar den stängda dörren och sträcker ut vår hand för att ta för oss av detta överflöd, kan vi uppleva mirakler varje dag. Detta är inga påhitt. Detta är en naturlig lag och våra medvetna eller omedvetna mönster skapar vår tillvaro. Om vi inte är nöjda kan vi programmera om oss genom att mata in motsatsen och förändra våra tankemönster inifrån. Jag har förändrat mina mönster och ser att det fungerar och det kan du också. Valet är ditt.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...