Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 4 februari 2011

Lorna Byrne i Helsingfors 26.3.2011

Den internationellt kända irländska författaren och mystikern Lorna Byrne besöker Helsingfors för första gången i vår. Hon är känd för sina böcker 'Angels in My Hair' och 'Stairways to Heaven'. Hennes första bok har översatts till 20 språk och sålts i 47 länder och har också översatts till både svenska och finska.
Biljetter till evenemanget 'Änglar - visst finns de!'  säljs via Lippupiste Oy och evenemanget hålls på Kulturhuset i Helsingfors lördagen den 26.3. kl. 14:00 - 16:30.
Besök Lorna Byrnes hemsida.Bifogar också en intervju med Lorna som gjordes under hennes turné i USA i juni 2010.


4 kommentarer:

Jemayá sa...

Det KAN hända att jag kommer - har bekanta här som är på väg, men eftersom sonen är hemma det veckoslutet, har jag inte vågat säga definitivt ja än, förrän jag säkert vet att jag har barnvakt. Ska du dit, kanske vi ses :) ? och härlig musik förresten - då jag var in igår började jag titta runt mig varifrån klockljudet kom, blev riktigt mystisk känsla först :).

Pia - My Green Blog sa...

Jemayá, du skall dit. Din biljett väntar här på dig! K kommer också och vi sitter bredvid varandra och det skall bli sååå trevligt :D
Varmt Välkommen!

Marina sa...

Jag kanske kommer! Funderar ännu om det går att ordna helt praktiskt. Skulle vara skoj. Också att träffa dig Pia! Kram! (du känner säkert mig från en annan blogg ;)

Pia - My Green Blog sa...

Wow! Vad skoj! Vilken änglasamling det kommer att bli där.
Det är klart att det går att ordna i praktiken...du har gott om tid på dig. Se till att laga dig dit, du behöver det!
Jag kommer att få problem med namn och pseudonymer. I tankarna kallar jag er båda för era pseudonymer...

KRAM och skön helg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...