Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 26 februari 2011

Förtryck på olika plan


Foto: kevin.j.
Det är mycket som händer i världen nu. Det är precis som det skall vara. Det ingår i en större plan som vi människor kanske inte känner till i sin helhet och därför kan det ibland kännas svårt för oss att förstå.
Jag vill därför dela med mig av ett budskap som en väninna till mig emottagit som kanal under en kanalisering den 4 oktober 2010 då Jesus Kristus talade följande:

"Ni skall lära er under er tid på Jorden att kämpa för er själva, era rättigheter, kämpa för varandra tills kampen upphör att existera. Att kampen sedan ersätts med respekt och medkänsla. Varje liten seger skapar positiva verkningar och rörelser i det lilla och i det stora. Ge därför aldrig upp eller vika för dina egna rättigheter, de mänskliga rättigheterna, ditt eget värde, det mänskliga värdet. Ty när du arbetat bort egenförtrycket på olika plan, i olika sammanhang, kan det yttre förtrycket upphöra. Ni skall protestera, agera, reagera mot allt förtryck. Förtrycket kommer att förstärkas nu under en tid för att den enskilda människan skall ta mer plats och den nya tiden kommer att handla om att aktivt arbeta med egenförtryck samt det förtryck som råder på er vackra planet.

Arbetet mot diktatoriskt förtryck, mot förtryck gentemot barn och kvinnor, mot förtryck mot oskyldigt dömda, mot slavarbete, mot icke humana gärningar, mot makt åt politiker och rika, mot rasism, mot fattigdom, mot miljöförstöring, mot djurplågeri. Ja, listan kan göras lång. På det egna förtrycket och andras förtryck. Så, var ödmjuk inför dig själv och det du har skapat i dig själv och i ditt liv. I ödmjukhetens vila kan du möta försoningens ljus."
 
 
 

2 kommentarer:

Marina sa...

Ja visst är det på gång nu, det märks minsann! Och ändring i världen är nödvändig, vi får hoppas att det kan ske med minsta möjliga lidande ändå. Tack för att du delade med dig av texten!

Pia - My Green Blog sa...

Hej Marina!

Jag trodde att jag hade svara på din kommentar, men det hade jag tydligen inte. Lustigt!
Det kommer att komma mera texter, men i passliga doser. Jag går på min intuition.

Hjärtekram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...