Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 16 februari 2011

Sanningen vinner alltid

Ibland överväldigas jag av alla sorgliga nyheter i världen. Detta händer fast jag försöker hålla fast vid det goda. Världen är full av goda nyheter, vänlighet och underbara människor som gör fantastiska saker hela tiden. Ändå så glömmer jag bort det ibland och glömmer också bort vetskapen om att sanningen alltid kommer att vinna.

Jag ser kampen, krigen, konflikter, svält, grymhet och det verkar som att det helt enkelt finns för mycket sårbarhet. Men kanske är det så att goda nyheter inte meddelas i sändning och man föredrar att basunera ut katastrofer och sorgligheter. Kanske vi inte firar det goda lika mycket som vi förkunnar hemskheter?
Jag måste påminna mig själv om att goda nyheter faktiskt existerar, det hjälper mig att fokusera på allt det goda.

 Mahatma Gandhi har sagt:

"När jag är förtvivlad, påminner jag mig själv om att historiskt sett har sanningens- och kärlekens väg alltid vunnit. Det har funnits tyranner och mördare och för en tid har de verkat oövervinnerliga men till slut faller de alltid - tänk alltid på att det, alltid. "

Vi kan inte alla gånger se det goda segra, det kan ta mer än en livstid för ljuset att lysa klart, men Gandhi hade rätt ... Sanningen kommer alltid att vinna.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...