Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 10 februari 2011

Mera Lorna Byrne - läsarnas kommentarer

Har någon av er läst Lorna Byrnes böcker? Kommentera gärna. Under tiden låter jag filmen tala för sig.


2 kommentarer:

Marina sa...

Jag har läst den första och beställde just den andra. Det var en härlig upplevelse att läsa den första boken. En sån bok som man inte vill sluta läsa. Ända tyckte jag att det faktum att hon har uppfortrats som katolik lyste igenom väldigt starkt. Katolicismen har verkligen präglat hennes livssyn. Det fanns vissa saker i boken jag inte kan ta till mig, som jag antar att hon tror är på ett visst sätt just på grund av hennes katolska bakgrund (t.ex. mötet med djävulen). Men som helhet gillade jag verkligen boken och ser fram emot att lästa Stairways to Heaven.

Pia - My Green Blog sa...

Tack för kommentaren Marina!
Jag har kommit en bit på väg nu i 'Änglar i ditt hår'. Den verkar vara välskriven men jag har varit så trött på kvällarna att jag somnar efter några sidor. Detta beror INTE på att boken skulle vara trist utan att jag behöver sömn :) Återkommer när jag läst färdigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...