Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 5 februari 2011

Mätning av överkänslighet och Vitamin- och mineralanalys

Detta handlar om framtida friskvård, mätningar av kroppens bioenerginivåer. Många mår dåligt pga. att de är överkänsliga eller allergiska och vet inte vad det är som är den utlösande faktorn. Genom att låta mäta detta kan man få hjälp. På så sätt får man reda på vad kroppen reagerar för och/eller vad den behöver för kosttillskott och man får då ett utmärkt verktyg att arbeta med. Tillståndet kan vara relativt lätt att korrigera när man så att säga har facit i hand.
Jag har själv fått hjälp genom de mätningar Kari Vaartio gör och kan varmt rekommendera att besöka honom. Mätningen är enkel att genomföra, den kräver inget av dig och den känns inte på något sätt. 
Mera information på finska på Nahkaris hemsida: Kari ja Leila Vaartio.

Kari åker runt och tar emot på olika orter. Du kan boka tid direkt till någon av följande mottagningar:

Forssa, Helokki, tfn (03) 435 5544
Hyvinge, Baldrian, tfn (019) 439 627, (www.baldrian.fi)
Imatra, Mapena, tfn (05) 433 3633
Järvenpää, IlonHippu, tfn (0400) 646 000
Kangasala, Luontaistuote, tfn (03) 3770 476
Karkkila, Iisoppi, tfn (09) 2258 994
Klaukkala, Luontaispalvelu, tfn (09) 276 4080 (mätning månadens tredje torsdag)
Björneborg, Life Isolinnankatu, tfn (02) 6325 314 eller (0400) 646 000
Borgå, Marius, tfn (045)112 4834, (mätning varannan tisdag, se närmare info www.mariusporvoo.fi)
Vanda, Life Flamingo, tfn (010) 239 2950, (mätning första torsdagen i månaden)


Själv besökte jag Life butiken i Flamingo-centret i Vanda. Jag blev mycket vänligt mottagen och fick 10 procents rabatt på de preparat som jag valde att inhandla efter mätningen. Jag har intagit vissa kosttillskott sedan november och ser fram emot nästa mätning under våren. Det skall bli spännande att se om det visar någon skillnad. Det känns i alla fall som en stor, positiv skillnad :)


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...