Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 1 februari 2011

Unik energibehandling bokad :)

Snart har jag något verkligen spännande att se fram emot. Jag har en behandlingstid bokad till en av världens mest kända terapeuter inom energibehandling. Så om ett par veckor reser jag till Sverige för att träffa Terri Kosmicki från USA som arbetar med avancerad självläkning. Hon kommer till Stockholm den 1 - 17 februari.

Terri har gett energibehandlingar i 15 år och framgångsrikt behandlat tusentals klienter med olika hälsoproblem och åkommor runt om i USA och Europa. De tekniker som hon använder behandlar kroppen som en avancerad datamaskin, när något går fel måste den banan eller kretskortet repareras eller bytas ut. Det lär funka utmärkt bra och det är mycket snabbare att få resultat genom att behandla på energinivå. Allt är ju energi som bekant. Varför stanna på den fysiska nivån som är så trög?
Terri kombinerar tre avancerade och effektiva metoder. De medför att kroppens egen självläkning snabbas på oerhört och läker sådant som inte kan läkas med någon annan metod.

• NEHT (Neuro Energetic Healing Technique) är en teknik för specifik detektion och reparation av slitage, problem eller skador på kroppen. T.ex. läker ett brutet revben på fem dagar mot vanliga fem veckor och man kan reparera skallskador, whiplash och hjärnskakningar – vilket annars inte är möjligt. Personer som t.ex. haft problem med dåliga knän, fötter eller höfter återfår normal funktion (såvida inte skadan gått för långt).
• Clear Now! är en het ny revolutionernade teknik som tar bort reaktivitet mot kemikalier, organ, ord etc. och är utmärkt mot exempelvis allergier och överkänslighet.
• Body talk är en metod som kopplar samman olika system och ökar kommunikationen och flödet. Det spelar ingen roll hur gammal skadan eller obalansen är, den kan gå att läka ändå via energikroppen.

Vid bokningssamtalet berättar man för mig att teknikerna endast innebär lätt beröring på kläderna. Man ligger på en behandlingsbänk och kopplar av under tiden. Terri talar engelska.
Jag ser fram emot att få berätta mera efter min resa om den unika energibehandlingen och vad jag upplevt.Terri Kosmicki

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...