Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 7 januari 2011

2011 kunde ha börjat bättre

Hej mina kära läsare och god fortsättning på 2011!

Året kunde ha börjat bättre - jag tänker på naturen och vår kära Moder Jord. Det är något oroväckande på gång. Stora mängder fisk och fåglar har dött på olika ställen i världen. Fisk sköljs upp på stränderna och fåglare faller ner från himlen. Ingen vet tillsvidare vad detta beror på och alla spekulerar. Bifogade artikel innehåller uppgifter om var man hittat döda djur.

Birds and Fish are now Dying all Around the World

En teori är att det är störningar i de elektromagnetiska fälten i Moder Jord som förorsakar denna negativa påverkan.

Magnetic North Pole Shifts, Forces Runway Closures at Florida Airport


Det vi nu kan göra är att tänka goda tankar om Moder Jord med positiv energi och behandla henne med den respekt hon förtjänar.
Kl. 21:00 (finsk tid = 20:00 i Sverige) ikväll fredag mediteras det i hela världen för Moder Jord och allt levande. Var med och förena ditt hjärta till en gemensam energi som omfattar hela vår vackra planet.


♥ TACK FÖR ATT DU MEDVERKAR ♥


 
 
 


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...