Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 15 januari 2011

Vem är Little Grandmother?

Jag försöker komma ihåg hur jag kom i kontakt med Little Grandmother första gången. Det känns som en evighet sedan. I maj 2010 fick jag av en av mina meditationsvänner ett meddelande via e-post som innehöll tio länkar till tio You Tube videoklipp "2010 with Shaman, Kiesha Crowther". Dessa videoklipp förändrade mig fullständigt. Någonting hände medan jag bearbetade det jag sett och hört. Jag besöktes av en kreativ tsunami och resultatet blev min blogg. Idag upplever jag att Little Grandmother verkligen behövs på planeten Jorden just nu och om någon kan inspirera till förändring så är det hon. Men hon kan inte göra hela arbetet ensam. Vi behövs alla och envar för att på bästa sätt dra vårt strå till stacken. Vi är en stam.

Kiesha Crowther är tvåbarnsmamma och bor i Colorado, USA. Hon är till hälften indian och till hälften av dansk härkomst. För två år sedan fick hon av sina stamäldre veta att att hon också är Little Grandmother, schaman och "Wisdom Keeper" med uppdrag att starta "The Tribe of Many Colors". Som schaman är hon länk mellan vår verklighet och andevärlden. Nu reser hon runt i världen för att dela med sig av den kunskap som förmedlas till henne via förfäderna.
Som barn tillbringade hon långa perioder ensam i naturen. Där bodde hon med och lärde av de fyrbenta, enbenta, de bevingade och simmarna, liksom av stjärn-och stenmänniskorna Hennes unga liv präglades av många ovanliga upplevelser och de egna förmågorna, som hon inte förstod. Som barn lärdes hon av sina förfäder, tidigare "Grandmothers" och av Moder Jord och blev känd för sin förmåga att känna av och kommunicera med vilda djur samt förmågan att se och arbeta med energi.
Sedan hennes väg som schaman och Wisdom Keeper började har Kiesha dela med sig av budskapet och utför nu ceremonier och ger healing åt individer och Moder Jord. Hon känner att hon har ett ansvar att förmedla jordisk visdom och uråldrig kunskap in i vår nuvarande tidsålder. Till hennes arbete som Wisdom Keeper hör också placeringen av heliga kristaller på specifika platser i världen för att förnya och förstärka Moder Jords leylinjer. I hennes kraftfulla budskap betonas det hur det enskilda och det planetära medvetandet kan ändras, hur man lever från hjärtat och i rätt förhållande till Moder Jord samt betydelsen av att komma ihåg vem vi är - den store Jag Är.
Little Grandmother säger att vi har Moder Jord att tacka för allt. Allt vi äter, allt vi dricker, allt vi gör. Vi får allt det från Moder Jord och vi behöver vara tacksamma. Kanske du inte heller har tänkt på det på det sättet - men det är naturligtvis sant.

Little Grandmother in Maui, Hawaii June 2010Mera info om Little Grandmother kommer att följa regelbundet här i My Green Blog. Under tiden kan jag rekommendera ett besök på den officiella hemsidan för Little Grandmother och Tribe of Many Colors.

Kiesha Crowther har även en egen grupp i Facebook. Där kan du också gå med. Vem som helst kan bli medlem i stammen Tribe of Many Colors. Vår stam har ett nyöppnat forum där man kan registrera sig. Det kostar ingenting. Info finns under samma länk. Välkommen!


4 kommentarer:

Maria sa...

Jag kommer också ihåg att jag förändrades efter att jag lyssnat på Little Grandmother första gången. Det var som om någonting inom mig redan visste att allt hon sa var sant, hon bara bekräftade det. Vilken härlig blogg du har förresten! Kram Maria

Pia - My Green Blog sa...

Så sant Maria! Hon talar om det som vi redan vet är sant. Hon talar från sitt hjärta till våra hjärtan. Hennes styrka är hennes behagliga sätt och uttrycksförmågan.
Tack för de värmande orden : )
Kram!

Jemayá sa...

Jag har också sett hennes videon tidigare - och nyss när jag tittade in på en annan blogg, skrev hon också om Little Grandmother! Jag visste förresten inte att hon hade danskt blod också - det var spännande! Jag ska genast söka henne på facebook!! kramar!

Pia - My Green Blog sa...

Kul att du tittade in Jemayá!
Ha en skön söndag :)
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...