Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 30 januari 2011

Samhörighetslagen

Dina celler har ett minne och detta minne talar om för dig när, var, hur och med vem du skall agera i livets skeenden. Detta är en Kosmisk Lag.

Det handlar om det cellulära minnet och det handlar om Gudomlig vägledning dvs. kosmiska impulser som får oss att agera på ett eller annat sätt. Du går på en konsert eller till en idrottsarena med 50 000 människor. Du dras som av en magnet till en speciell person. Eller du går in ett rum med 75 personer och kan inte ta ögonen från en viss person. Dina celler kanske minns det som finns lagrat från tidigare liv och skickar signaler till dig att reagera. Ofta är man mycket oförstående inför dessa signaler och försöker ibland att nonchalera dem fast utan resultat. Det är en magnetisk dragningskraft. Mötet är oundvikligt. Det ser Universum till.

När man upptäcker att Lagen om magnetisk samhörighetskänsla är aktiv i ens liv gäller det att samarbeta. Att fråga sig själv hur man kan fördela sina energier så att det blir ett skapande arbete som leder till positiva upplevelser i nuet med fortsatt goda energier för framtiden.

  
Kosmiska lagar


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...