Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 14 januari 2011

French Vanilla och Pink Capricorn

Visst låter det underbart?
Det är precis vad det är...underbara pelargoner som jag just beställt från Wibrant Trädgård Rockdala AB som finns nära Norrköping i Sverige. Sticklingarna kommer att levereras just före påsk men det är underbart att redan nu få planera sommarens färgprakt. Jag längtar så efter att få sticka händerna i myllan.


Pink Capricorn - www.rockdala.com2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Hej Pia!

Tack för din varma kommentar till mig i min blogg Maskroskvinnans Tankefrön! Ja, nu får jag lite andhämtning från FK fram till juni, sedan vet jag inte hur det blir. Men jag känner tillit, jag tror att det ordnar sig på något sätt.

Det är verkligen vårgrönska här i din blogg! Jag känner mig glad av att se den friska gröna färgen. Och pelargonen är så vacker! Jag brukar ha mårbackapelargoner i mina fönster och i trädgården. Men jag tycker också om pelargoner i den här starkare rosa färgen som du visar på bilden. Pelargoner är så tacksamma och lättskötta blommor, mina favoriter på sommaren.

Ha en riktigt härligt helg!

Kramar
Anna-Karin

Pia - My Green Blog sa...

Hej Anna-Karin!

Tack för besöket och kommentaren:)

Det gläder mig att du gillar färgerna i min blogg. Jag har valt just dessa färger med avsikt. Alla färger påverkar oss energimässigt på ett eller annat sätt. Den vårgröna färgen och rosa är båda helande färger och bidrar till känslomässigt välbefinnande.
Jag vill att mina besökare skall känna sig välkomna och eftersom jag själv "jobbar" med bloggen så vill även jag själv trivas här. Jag älskar våren och i en drömtillvaro är det vår året runt :)

Sköt om dig nu och hitta på trevlig sysselsättning!

Kram
Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...