Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 23 januari 2011

Mirakler inom mig

Idag tittar jag på ett kort som står i en ställning på mitt skrivbord. Det har en bild av en blomma och heter 'Jag bär mirakler inom mig'. Jag använder min intuition när jag varje dag väljer ett kort som jag sedan ställer på skrivbordet och låter mig inspireras av under dagen.
  


På varje korts baksida finns en utförlig beskrivning av affirmationen, vilket dels kan ge inspiration till att ändra affirmationen så att den passar just dig och dels öka din egna förståelse för vad affirmationen kan innehålla. I varje beskrivning finns det flera nya affirmationer, som du också kan använda!

De underbara korten kommer från företaget Kreativ Insikt. Företaget och deras produkter är en riktig källa till inspiration.  Deras vision är att om vi är fler och fler som väljer att följa våra hjärtan och skapa liv som bygger på lust, glädje och kärlek, så kommer vi alla att må bättre. Det är en mycket god grund och förutsättning för att kunna skapa en fredligare och mer harmonisk värld. Oh, vad glad jag blir :))
















2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Jag har också den här typen av kort, dock inte exakt samma, från Kreativ Insikt står framför spegeln i badrummet. Där väljer jag ett kort varje morgon om hur min dag kommer att bli. I början var jag dock inte så mottaglig tror jag. När kortet "Idag kommer alla dina talanger till glädje" dök upp en dag, drog jag genast slutsatsen att det betydde att det skulle bli en prövningarnas dag och att detta bara var en förskönande omskrivning! Typiskt krasst, på något sätt.

Kreativ Insikt är en fantastisk källa, och ett utmärkt ställe att hitta lämpliga gåvor.

Pia - My Green Blog sa...

Du har så rätt Maria! Det gäller att komma på sig själv när man är påväg in i de gamla tankemönstren. Vi har ju alla en fri vilja. Man behöver fråga sig själv: Vilken väg väljer jag, den positiva eller den negativa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...