Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 6 juli 2011

Skratt och glädje

Viktiga ingredienser i livet är skratt och glädje. De flesta barn har lätt för att skratta men  under livets gång är det lätt att tappa kontakten till glädjen. Livet kan bli för allvarligt helt enkelt. När vi skrattar sjunker nivåerna av stresshormon i kroppen. Immunsystemet stärks, endorfiner frigörs, vi blir friskare och vi lever längre. Det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Glädje är väldigt viktigt för välbefinnandet. Så om man upplever att man saknar denna ingrediens i sitt liv, så får man ta itu och jobba för att återknyta kontakten till sin glädje. Omge dig av glädje. Sök upp roliga filmer, böcker, miljöer och människor. Träna dina skrattmuskler flitigt för ju roligare du har dess roligare får du, för mer roligt i ditt liv drar till sig ännu mer roligt.
1 kommentar:

Pia sa...

SÅ är det verkligen! Ju mera skratt, desto bättre mår man! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...