Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 1 juli 2011

Lisa Williams i Helsingfors 24.9.2011

Lisa Williams är känd och högt älskad runt om i världen som klärvoajant och medium. Hon har en unik förmåga att kommunicera med dem som har gått vidare till andra sidan. Lisa föddes i England och upptäcktes av Merv Griffin som producerade hennes tv-serier Lisa Williams: Life Among the Dead (Mitt liv bland de döda) och Voices from the Other Side (Röster från andra sidan) samt Lisa Williams Live. Dessa program har visats eller visas som bäst runt om i världen, de har visats i Finland.

Lisa är författare till två böcker; Life Among the Dead och The Survival of the Soul (ännu inte översatta till svenska eller finska). Hon har varit gäst hos Oprah, Good Morning America, Larry King Live och Jimmy Kimmel Live. Hon är för närvarande på världsturné och uppträder inför  stora publikmängder. Hon bloggar regelbundet om sitt liv och delar andligheten via sin blogg: www.lisawilliams.com, där hon även interagerar både med allmänheten och registrerade medlemmar.
Lisa är också utbildad Reiki och crystal healer. Hon bor i södra Kalifornien med sin son Charlie och deras två hundar, Lucy och Max.

Mera info och om att köpa biljett till evenemanget i Finlandia huset.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...