Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 4 juli 2011

Semester om en vecka

En villa, privat pool och havet. Nedräkningen har börjat och det känns så småningom verkligt - att vi skall åka till Kefalonia om en vecka.
Jag ser så fram emot denna semester. Vintern var extremt lång och kall och därför beslöt vi oss redan då för att unna oss två veckor på en ö i Grekland. På något sätt så tycker jag att man behöver förverkliga sina drömmar NU. Det är inte värt att vänta. Vad är det man väntar på? Vi har sparat en viss summa varje månad i över ett år och då känns det inte så mycket i plånboken när resan väl skall betalas.
Alla förberedelser är klara. Nu är det bara packningen kvar. Jag kommer att ha många pocketböcker med mig så det blir nog inte svårt att fylla kappsäcken. Det blir antagligen mer än nog för 14 dagar eftersom jag tänkt hinna med bad, umgänge och bilutflykter runt ön också. Semester helt enkelt!

På tal om semester - Hur ser det ut för dig i sommar?
Ta dig tid att bada, röra på dig, ligga i hängmattan med en bra bok och gör det utan att ha dåligt samvete. Ta vara på smultronen, ljuset, solen, grönskan. Kom ihåg att njuta, vila, skratta, att ladda batterierna och hämta kraft och inspiration.

Våga välja vila i sommar : )2 kommentarer:

Marina sa...

Önskar dig en riktigt härligt semesterresa!! Jag vill också till en grekisk ö, men för mig får det nog bli någon annan gång. Kan inte just nu. Kram!

Pia sa...

Som Du vet åker jag ju till Spanien om 9 dagar!! Ska bli precis så njutningsfullt och avkopplande som Du beskriver.
Önskar Dig en underbar semesterresa!

Kram! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...