Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 2 september 2011

Mässan för Ande och Vetande i Helsingfors


Tidpunkt: 8 - 9.10.2011
Öppet: lö kl. 10-19, sö kl. 10-18
Plats: Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, Södra Haga, Helsingfors
TemaUppvaknande till hjärtats medvetande - Sydäntietoisuuteen herääminen
Mässan för Ande och Vetande (Hengen ja Tiedon messut) är en traditionell gränsvetenskaplig mässhändelse, som anordnas årligen på hösten i Helsingfors.

På mässan visar över 200 utställare upp ett tvärsnitt av hela det gränsvetenskapliga fältet: bl.a. nutidens andliga läror, österns och västerns levnadsvisdomar, alternativa terapier och naturläkemedel, yoga och meditation, parapsykologi, natur- och ekoprodukter, astrologi, litteratur, CD och konst på området.

Rajatiedon Yhteistyö ry (Föreningen för Gränsvetenskap) anordnar Mässan för Ande och Vetande i oktober 2011 för redan 29de gången. Temat för i år är ”Uppvaknande till hjärtats medvetande” som är grunden för ett mångsidigt föredrags- och seminarie program.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...