Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 3 september 2011

Lynne McTaggart - en intressant bekantskap

Jag har inte tidigare lagt märke till journalisten och författaren Lynne McTaggart. Men i och med att hennes fjärde bok kommer ut på svenska i höst så fick jag syn på en artikel och läste om henne. Jag blev nyfiken och tog reda på mera. Hon är ett av de främsta språkrören inom ämnesområdena medvetande, modern fysik samt tillämpad skolmedicin och alternativmedicin. Hon föreläser över hela världen och är en av de verkställande direktörerna för Conatus, som publicerar högt ansedda nyhetsbrev om hälsa och andlighet. Hon är bosatt i London tillsammans med sin familj. 

Lynne Mc Taggart har gett ut fyra böcker på engelska. What Doctors Don't Tell You: The Truth About the Dangers of Modern Medicine, The Intention Experiment, The Field: The Quest for the Secret Force of the Universe och den nyss utkomna The Bond
: Connecting Through the Space Between Us.
Nu är hon då för första gången aktuell på svenska med boken Fältet : Jakten på universums hemliga kraft. Den utkommer den 15.10.2011 men kan förhandsbokas i de flesta online butiker. Lynne McTaggart presenterar i boken ett radikalt nytt vetenskapligt paradigm som hävdar att ett energifält förenar allt i universum och att människans medvetande och kropp inte existerar oberoende av omgivningen, utan är ett knippe pulserande kraft som oavbrutet interagerar med detta enorma hav av energi. Fältet är ansvarig för vårt sinnes högsta funktioner - vårt minne, intuition och kreativitet - och kan förklara många av människans djupaste mysterier - från alternativmedicin och andlig healing till paranormala upplevelser och det kollektiva omedvetna. Fältet kan även ge svar på några av de stora frågorna: vad är det mänskliga medvetandet och vad händer när vi dör. Vetenskaplig forskning har på senare tid hittat bevis för det som uråldriga myter och religioner till alla tider har uttryckt: att medvetandet spelar en central roll i utformningen av vår värld och att det bakom allt finns en livskraft. Det är vår förbindelse med denna kraft som till sist avgör om vi är friska eller sjuka, och det är denna kraft som måste utnyttjas för att läka. Fältet är en mycket läsvärd vetenskaplig detektivhistoria som presenterar en slående bild av ett sammanlänkat universum samt en ny vetenskaplig teori som förklarar så kallade övernaturliga fenomen. Med sin dokumentation från framstående källor är Fältet en bok fylld av hopp och inspiration för vår moderna värld. Den kan förändra människors liv, deras syn på världen och deras syn på det möjliga. Boken har hittills översatts till femton språk. 

"En av de starkaste och mest upplysande böcker jag någonsin har läst. En lysande presentation av tillförlitliga bevis för det som andliga mästare har hävdat i århundraden.
Wayne W. Dyer 
"Då och då händer det att någon sätter fingret rakt på tidsandan, på den utvecklingsmässiga gränsen för människans medvetande och insikt. Fältet är en idéväckande bok.
Barbara Marx Hubbard 
"Denna viktiga bok tänjer på fantasins gränser. Vi står inför ännu en revolution när det gäller vår förståelse av universum.
Arthur C. ClarkeInga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...