Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 15 september 2011

Tävlingen forsätter ännu - kom med!


Jag menar tävlingen som jag skrev om i senaste inlägg: Vad vill du handla i min gröna butik?

Det finns ännu några dagar kvar, till och med söndag 18.9.2011 att komma med i tävlingen - jag skulle så gärna vilja ha mera svar! Hoppas att alla förstår att detta inte förpliktigar till någonting alls. Det är bara lite kunskap om hurdant ert köpbeteende är online, som jag är ute efter. Däremot har man ju verkligen en stor chans att vinna den nyutgivna boken eftersom svarsprocenten är så låg.

Jag är så tacksam för de fyra svar som hittills kommit in. Ni är fantastiska! Svaren är konkreta och till stor hjälp och framöver kommer jag fortsättningsvis att vara lyhörd för det som tipsas och önskas. 

LYCKA TILL ALLA!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...