Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 29 september 2011

Tonfiskröra

Denna supergoda tonfiskröra passar bra som t.ex. pålägg på rågbröd eller till en sallad eller varför inte som fyllning i pitabröd till vickning.


Detta behövs:
3 små burkar Calvo-tonfisk i olja
1 liten rödlök
en bit purjolök
1 ask Philadelphia färskost
1 nypa flingsalt
grovmalen svartpeppar


Skala och hacka rödlöken. Strimla purjolöken. Blanda tonfisken med färskosten och rör i lök och kryddor. Enkelt och gott och kan förvaras flere dagar i kylskåp  :)2 kommentarer:

Jemayá sa...

Låter jättegott! Nu börjar jag äntligen ha energi och tid att pröva på nya saker i köket också :) kram!

Pia - My Green Blog sa...

Det skall vara enkelt och roligt att fixa till goda rätter och tillbehör. Dethär receptet är både gott och snabbt. Mera sådana vill vi ha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...