Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 9 september 2011

Vad vill du handla i min gröna butik? Vinn bok :)Nu har du världens chans att påverka utvecklingen i mitt blivande företag. Jag efterlyser åsikter och önskemål och hoppas på jätte mycket konkreta exempel.


Du kan kommentera här på bloggen och kan vara anonym om du vill. Om du inte vill kommentera här, kan du skicka e-post istället till: blog.mygreen(at)gmail.com. De som kommenterar anonymt kan skicka e-post med namnet som deltar i utlottningen.


Jag vill veta:  •  Vad/vilka produkter skulle du vara intresserad av att handla i en webshop inom följande ämnesområden: ekologi, hälsa, må bra, skönhet, inspiration, kreativitet, självutveckling, andlighet, hem och inredning? (inte livsmedel)


  • Ge gärna konkreta exempel på bra produkter och märken som du använder. 


  • Vilken typ av produkter handlar du online? Vilken typ av produkter vill du inte handla online och varför?


  •  Berätta vad som har varit bra eller dåligt i tidigare erfarenheter av shopping online och vad du skulle vilja att skulle vara annorlunda?Du har drygt en vecka på dig att svara. Sista dag är söndagen den 18.9.2011. Bland alla som svarat drar Fru Fortuna en vinnare den 19.9. och priset är..... Litte Grandmother's nya bok Message for the Tribe of Many Colors

6 kommentarer:

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nina (Flo) sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jemayá sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Marina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Pia - My Green Blog sa...

Tusen tack till er alla härliga vänner! Det är roligt att se att era idéer och önskemål egentligen går helt hand i hand med mina planer :) Det bekräftar ju att jag är på rätt väg och ger mig kraft och styrka att så småningom genomföra mitt koncept fullt ut.
Ni har verkligen bra åsikter och motiveringar och konkreta exempel och jag kommer att ha stor nytta av allt ni skrev. TACK!

Vinnaren i omlottningen kommer att dras sent ikväll när min man är har tid att stå till tjänst som Mr Fortune. Vinnaren kommer att meddelas i ett separat blogginlägg och även meddelas personligen. Efter det kommer jag att ta bort era fina kommentarer från detta inlägg och bara lämna denna min egen kvar. Detta för att behålla nyttan helt för mig själv och för er i framtiden :D

Hjärtekram till er alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...