Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag

Varje dag borde vi fira Alla hjärtans dag eller vändagen som den också kallas i Finland. Men i kalendern står det ändå att 14 februari är dagen vi firar våra nära och kära. Denna dag brukar vi talar om för dem vi har i vår närhet hur mycket de betyder för oss. Naturligtvis borde vi visa vår kärlek året om men visst är det ju fint med en särskild dag då vi speciellt påminns om detta. Vi uppvaktar partnern, barnen eller bästa vännen denna dag. Ändå så känns det som att en person blir bortglömd. Den som står dig närmast, för DU är ju den allra viktigaste relationen i ditt liv men du kanske inte tänker på det på det sättet. Hur du har det med dig själv påverkar precis allt annat i ditt liv. I livet är det precis som i flygplanet - rädda dig själv först, sedan de andra. Se dig själv i spegeln, beröm dig själv och säg något trevligt som: Du gör ditt bästa! Du är bra, precis som du är. Jag tycker att du skall unna dig själv något extra trevligt idag. Något du längtat efter länge. Det är fint att uppmärksamma de närmaste men försök också att uppmärksamma de härliga sidor i dig själv som dina vänner och närmaste krets har blivit förtjusta eller förälskade i.

Mottag med glädje allt det bästa i värlen och så lever du i kärlek!


Ha en bra dag allihopa :)


3 kommentarer:

Marina sa...

Det är så sant Pia! Tänk hur lätt det är att glömma sig själv? Tack för påminnelsen, och en stor kram till dig Pia!

Jemayá sa...

Jag unnade mig ett besök till tandläkaren i dag, 2 timmar, med infernaliska ilningar av borrning och slipning etc ;), nä, det är något jag velat få åtgärdat en längre tid och det råkade bli i dag. Stor vändagskram!!

Pia - My Green Blog sa...

Ni är så härliga ♥♥♥ Kramar ♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...