Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 28 februari 2011

Earth Hour 2011

                                                                                                            26 dagar kvar till Earth Hour!
Världens ljus släcks för en timme den 26 mars 2011 kl. 20.30. Deltag i WWF:s Earth Hour -kampanj för att vädja till världens beslutsfattare att äntligen avvärja klimatkrisen. Earth Hour är jordklotets mest synliga klimatkampanj och en global klimatmanifestation. Visa att du bryr dig - var med och släck för en ljusare framtid!

Genom att släcka dina lampor under Earth Hour är du med och berättar för världens beslutsfattare om din oro för klimatförändringen.


Gå gärna ett steg längre i år – fundera på hur du själv kunde fatta mera och flera klimatvänliga val i din egen vardag.


Du kan redan i förväg anmäla dig, ditt företag eller t.ex. en organisation, skola eller samfund som deltagare. Anmälan kan göras här för Finland och här för Sverige.
Minneslista för Earth Hour:
•Avge ett löfte
•Utmana vänner
•Donera till WWF
•Släck ljusen
Före du tittar på videon är det bäst att du stänger av musiken som spelar på bloggen - nere på sidan i högermarginal finns en iPod.2 kommentarer:

Anonym sa...

Thanks for sharing honey. OJ vad jag älskar dendär Sonja Aldéns låt För att du finns. Fint att du har den som signatur på bloggen.Kram Katri

Pia - My Green Blog sa...

Oh, you are welcome Dear! I love it too, I keep listening to it over and over again.
Hugs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...