Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 4 mars 2011

Gamla mobiltelefoner?

 Vi är säkert många som har gamla mobiltelefoner som ligger och skräpar i byrålådorna! 
http://www.kierratakannykka.fi/
Nu kan du återvinna dina gamla mobiltelefoner och få betalt!
Denna specifika tjänst finns i Finland och tyvärr är hemsidan skriven bara på finska, men jag vill rekommendera dem ändå här i bloggen för jag tycker att det är en utmärkt bra tjänst med fin service!

I Sverige kan man vända sig till åtminstone Envirofone. Men jag har ingen erfarenhet av dem så jag har inga kommentarer beträffande deras tjänster.När du vill återvinna dina mobiltelefoner hos Kierrätä Kännykkä.fi hittar du all information som behövs på företagets hemsida. I stora drag kan man säga att det går till såhär: Du fyller i en blankett på hemsidan där du beställer ett Återvinningspaket. Paketet kommer med posten inom 1 - 2 dagar. Du fyller i blanketten som medföljer. Paketet rymmer 5 - 9 mobiltelefoner, lite beroende på deras storlek. Så skickar du iväg paketet och du kan invänta betalning inom 24 timmar efter att mottagaren fått försändelsen. Du betalar alltså inget för beställning av Återvinningspaketet eller porto för försändelsen utan du får betalt för det du skickar in. Närmare uppgifter om vad du kan tänkas inkassera finns på företagets hemsida. Du kan också donera pengarna direkt till välgörenhet, om du så önskar.
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...