Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 15 mars 2011

Lämna Japan

Man blir ledsen och berörd av läget i Japan. Försök ändå att hålla hoppet levande och tänka positiva tankar. Japanerna själva är beundransvärda, de har verkligen en inre styrka som är till stor hjälp i situationer som denna.

Om ni har vänner och bekanta i Japan så hoppas jag att ni försöker råda dem att lämna landet. Det är inte säkert att befinna sig där nu och tyvärr så kommer det med stor sannolikhet att hända mera i området.

Den kloke drar sig tillbaka medan han ännu har ljus framför fötterna
~Japanskt ordspråk

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...