Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 6 mars 2011

The Findhorn Foundation

Findhorn Foundation är en världskänd andlig gemenskap, ekoby och ett internationellt utbildningscentrum i hjärtat av Findhorn Ekoby i Moray i Skottland. Där introducerar man nya sätt för människor att leva i harmoni med varandra och naturen. I denna videopresentation av målen och visionerna, reflekterar grundarna Eileen Caddy och Dorothy Maclean över det lilla samhällets ursprung. 
Musik av Mike Scott i Waterboys.

Läs mer på http://www.findhorn.org

Före du tittar på videon är det bäst att du stänger av musiken som spelar på bloggen - nere på sidan i högermarginal finns en iPod.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...