Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 16 mars 2011

Dold information från Japan

Det är mycket ledsamt att behöva skriva inlägg som detta. Jag vill ändå göra det så att sanningen kommer fram. På det sättet så kommer mänskligheten att förändra sig. Man förenar sig över gränserna och hjälper varandra och kommer att ta lärdom av det skedda. Man kommer att börja tänka grönare, hälsosammare och medmänskligare. Man kommer att tänka på Moder Jords bästa. Därför väljer jag att distribuera denna information.
Dold information om läget i Japan börjar avslöjas och den senaste artikeln i Natural News Network bekräftar det jag själv haft en föraning om. Artikeln i original finns på engelska under länken nedan. Den svenska texten under är fritt översatt och en förkortad version av densamma.


Underground information on what's happening at Fukushima nuclear power plant in Japan - a dirty bomb waiting to go off
'NaturalNews har fått information direkt från en amerikan som råkade befinna sig i Tokyo vid tiden för kärnkraftsolyckan och som också råkar ha en bakgrund inom atomenergi och kärnreaktorer. Han har skickat in några mycket oroande uppgifter som tyder på att situationen med reaktorerna i Japan är långt, långt värre än vad de konventionella medierna beskriver. Vi vill inte publicera denna persons namn (han är fortfarande i Tokyo och i stort sett onåbar), men han är en person som är känd av skribenten personligen och som jag har tillbringat ett stort antal timmar med under en period av två år. Han är en individ av mycket hög integritet och välkänd i kretsarna av avancerad medicin.
I ett e-postmeddelande från Tokyo, förklarar denna person att det verkar som om Fukushima kraftverket har lagrat använda atombränslestavar i anläggningen istället för att frakta dem till annan plats. Det spekuleras i att dessa förråd eventuellt kan stå i brand nu och detta förorsakar enorma problem för att det är förorenat och extremt giftigt.


Resultatet av hans bedömning av situationen är att Fukushima kraftverket numera är en "smutsig bomb" som väntar på att detonera. Och det brinner just nu. Strålningen stiger så snabbt att det inte ens är säkert att arbeta nära anläggningen. Detta är mycket snabbt på väg in i en situation där självmordsbenägna volontärer kommer att måsta skynda sig in och göra en del arbete på anläggningen, tillbringar bara några minuter där för att sedan snabbt avlägsna sig. Och de kommer ändå att drabbas av cancer.

Detta är exakt vad som hände i Tjernobyl efter olyckan där 1987. Hundratals modiga frivilliga begick självmord för att förhindra att ytterligare strålning kom ut direkt i miljön.

Om japanerna nu inte får den här situationen under kontroll mycket snabbt kan vi vara på väg mot något mycket värre än en terrorattack. Terrorister kunde inte ha gjort en mer dödlig katastrof än vad den "vetenskapliga" kärnkraftsindustrin nu levererat till folket i Japan.

Det japanska folket hotas nu med den värsta formen av död: Döden genom strålningsförgiftning – ett långsamt lidande, nedbrytning av cellfunktionerna på alla nivåer. Och tyvärr har Japan redan tidigare genomgått ett liknande scenario i slutet av andra världskriget då USA släppte atombomber över den civila japanska befolkningen ...
två gånger!'

                                                                             / Onsdag 16 mars 2011 av Mike AdamsInga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...