Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 28 mars 2011

Liebster Blog Award till My Green Blog!My Green Blog har tilldelats en Blog Award - Liebster Award!

Jag är helt superglad och tacksam. Tack, tack, tack! Samtidigt lite rörd faktiskt. Det är Marina från Hitta Harmoni som har lämnat över awarden till mig. Motiveringen finns att läsa i hennes blogginlägg. Hjärtligt tack Marina!

Jag i min tur har nu äran att dela ut awarden till högst fem av min favoritbloggar som har mindre än 100 följare. Efter att jag funderat noga på detta, kommer jag att publicera resultatet i morgon.
Ha en bra dag allesammans!
1 kommentar:

Nina (Flo) sa...

Grattis till utmärkelsen, det är du värd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...