Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 12 mars 2011

Viktigt att njuta av livet

Tempot i dagens värld är högt och vi rusar på så mycket att vi lätt glömmer vad livet egentligen handlar om.

Det handlar inte bara om arbete, brådska och deadlines. Vi behöver stanna upp en stund, ta ett djupt andetag och verkligen känna luften som kommer in i våra lungor. Vi behöver stanna upp en stund och se det vackra i människor omkring oss och låta det goda runtomkring oss påverka oss i våra liv. Vi behöver ta oss tid att sitta ner och avslappnat umgås med familj och vänner. Träffa sådana människor som vi kanske inte känner väl och ibland också möta helt okända människor. Vi behöver ta oss tid för att reflektera vid lyckan att vara vid liv.

Vi behöver ta tid att bli mer människa igen, att öppna hjärtat. Ta oss tid att visa lite mer ödmjukhet, inför oss själva och allt omkring oss, att återknyta kontakten med våra känslor, vårt inre.

Om du arbetar för hårt och alltid rusar omkring går du miste om många av de dyrbara ögonblicken i livet som bokstavligen är ovärderliga.

Många människor har blivit alltför materialistiska. Många av oss äger på tok mer än vi behöver, men vi strävar efter att ha ännu mer. Vi glömmer ofta att materiella ting inte kan bringa lycka. Det är inget fel med pengar och rikedom bara man använder det klokt. Använd det för att förverkliga dig själv, att göra livet lättare för familjemedlemmar, nära och kära samt andra som kan vara i behov av hjälp.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...