Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 25 maj 2012

Portaler och energi


Universums naturliga puls följer ett visst mönster. Så kallade portaler öppnar upp oss mot ett allt högre medvetande. Detta har pågått mer än 25 år. Dessa portaler inträffar vid bland annat sommarsolståndet, höstdagjämningen, vintersolståndet och vårdagjämningen. Portaler öppnas också vid fullmåne och nymåne.
Jorden förbereder sig för stora och spännande förändringar och nu sker det vissa energimässiga anpassningar igen i maj-juni 2012. Dessa skall hjälpa jorden inför den stora anpassningen och anslutningen. I morgon den 26 maj 2012 kommer att ha stor betydelse för mänskligheten, för den portalen kommer att förbereda oss för den största portalen den 21 december 2012.

Den 20 maj var det en omfattande solförmörkelse med framförallt koppling till ett av våra mest tongivande stjärncentrum, Plejaderna. Solenergikoder överfördes till jorden som nu möjliggör för många att vakna till sin roll i utvecklingen av jorden. Att få en högre medvetandegrad betyder att vi får en annan perception av verkligheten. Vi kommer att uppleva mer av allting. Ett ökat andligt seende, hörande, kännande m.m. kommer att vara en effekt av detta och för miljontals människor världen över är detta redan en verklighet.
 
Jag kände tydligt av energiskiftet och var yr i tre dagar innan solförmörkelsen. Yrseln började den 16:de maj på eftermiddagen och slutade den 19:de på eftermiddagen. Jag mådde bäst av att ligga ner och inte röra på mig alls. Efteråt däremot kände jag mig som en ny människa! Full med aktiv och pådrivande energi. Då gick vi ju även in i Tvillingarnas mera sprudlande energi.
För varje portal vi får känna av på jorden skruvas energin upp mer och mer. Vibrationen blir högre och vi får tillgång till allt mer ljus. Tänk på att skratta och le mycket. Vi manifesterar nytt liv på jorden nu, så låt oss fylla det med passion och positivitet, för energi är skapande. Välj vilken energi du vill etablera i världen och fokusera på den. Potentialen inom dig är oändlig och Universums kraft inom dig håller på att göra sig påmind.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...