Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 16 maj 2012

Dagens loppisfynd

Jag kände mig riktigt glad efter min runda på den lokala storloppisen idag. Det är så fantastiskt roligt med loppis. Det som någon så gärna vill bli av med kan bli en pärla för någon annan. Stora snapsviseboken utgiven av Vin & Sprithistoriska muséet i Stockholm är helt oanvänd 2 euro, Berättelsen om Narnia - Häxan och lejonet dubbel DVD och Köpmannen i Venedig DVD med Al Pacino 2 euro styck, den vita skålen 3 euro och den matchar en ljusstake i samma serie som jag fyndat tidigare, en urgammal tjusig bricka 0,80 euro och ljusstakarna med kronor i toppen är så höga att jag måste lägga dem för att få med dem på bilden 2,50. Kronorna kommer jag att göra om. Jag är på jakt efter lampetter där de kunde passa att ersätta ljushållarna. Då skulle det bli lampetter med värmeljus istället för kronljus. Säkrare och mysigare liksom.


Vad kan man säga annat än härligt -
och trevlig helg på er alla söta förresten!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...